Expert in IT

7,50 p/m uw systeembeheerder

Transparante samenwerking

Over mij

Over MKB IT Expert - Systeembeheerder

Mijn naam is Frans van Tatenhove en ik ben eigenaar van MKB-IT-Expert. Al jaren werk ik voor en met eigenaren in de zakelijke dienstverlening. Die net als ik vinden dat hun ICT ‘gewoon moet werken’.

Printers die weigeren, e-mails die niet binnenkomen, dataverlies door een technische storing, zorgen voor onnodige kosten en frustratie. Voorkom dit.

Als systeembeheerder zorg ik voor een stabiel netwerk. Zonder dat jij hier omkijken naar hebt. In het ideale geval vergeet je zelfs dat ik besta. Bijkomend voordeel is dat met een goed netwerk je AFAS-, Exact-, SAP- of Syntess-pakket beter werkt.

Met mij als je systeembeheerder krijg je: kwaliteit, stabiliteit en continuïteit in je ICT. Op een betaalbare manier. Dit doe ik al sinds 2007 zelfstandig.

Overigens is je netwerk veel meer dan een set kabels. Al is kwaliteitsbekabeling wel een voorwaarde voor een goed netwerk. Kabels leg ik niet zelf, maar dit kan ik wel voor je verzorgen.

Waar ik wel zelf voor zorg zijn:

  • Software-updates, altijd de laatste functionaliteit beschikbaar.
  • Netwerktoegang, zodat bijvoorbeeld medewerkers alleen bij die gegevens kunnen die bij hun functie horen.
  • Back-ups, geen gegevens meer kwijt na een computercrash of ransomware.
  • Spamfilters, zo voorkom je schadelijke phishing mail en een hoop ergernis.
  • Device-management, zodat je die verloren telefoon op afstand kunt wissen.

En meer, net waar jouw organisatie behoefte aan heeft.

Ik ben een autodidact en beleef plezier aan het zoeken naar oplossingen. Om deze vervolgens eerst zelf grondig uit te proberen. En als mijn klant profiteer jij direct van deze kennis en ervaring.

Gratis adviesgesprek
Voordelen

De kracht van MKB IT Expert

Toekomstbestendig

Wil je overstappen op Office 365 of aan de slag met Google Workspace? Of juist niet naar de Cloud? Waar je ook voor kiest, ik richt het voor je in met het oog op de toekomst. Zo kun je bijvoorbeeld je IT-omgeving eenvoudig uitbreiden als je bedrijf groeit.

Onafhankelijk advies

Ik ben niet gebonden aan een specifieke software leverancier. Daarom krijg je van mij altijd onafhankelijk advies, advies dat past bij jouw situatie, wensen en budget. Ik kan ook voor jou onderhandelen met IT-applicatie leveranciers, zodat jij altijd de best passende oplossing in huis haalt.

Meedenken

Graag denk ik met jou, als eigenaar, mee over het oplossen van je IT-uitdagingen. Samen komen we tot het beste resultaat. Ik durf zelfs te beweren dat ik elk IT-probleem voor je kan oplossen. Geloof je me niet? Try me! 😊

Werkwijze

Hoe gaat systeembeheerder MKB-IT-Expert te werk?

  1. Allereerst gaan we met elkaar in gesprek en maak ik gratis een inventarisatie van je huidige situatie. Zo weet je precies waar je op IT-gebied staat.
  2. Daarna verwerk ik alle bevindingen in een duidelijke offerte. Geen verrassingen achteraf.
  3. Na goedkeuring van de offerte, ga ik aan de slag. Waar nodig voer ik de werkzaamheden uit in de avonduren of het weekend. Omdat continuïteit belangrijk is. Je medewerkers moeten gewoon hun werkzaamheden kunnen blijven doen.

Werkgebied

Mijn verzorgingsgebied is de Randstad, met Rijswijk als standplaats. In principe ben ik altijd bereikbaar. En als er echt een probleem is, ben ik binnen twee uur bij je. Mocht ik een keer vrij zijn dan zorg ik uiteraard voor vervanging.

Systeembeheer Den Haag

Op zoek naar een (nieuwe) systeembeheerder, omgeving Den Haag, die je alle IT-hobbels uit het verleden laat vergeten? En toekomstige hobbels zo veel mogelijk voorkomt? Bel, mail of app me op: 070 8200 502 of [email protected].