Expert in IT

7,50 p/m uw systeembeheerder

Transparante samenwerking

Printen

Printer services

Heb je er ook zo’n hekel aan dat het elk jaar weer een verrassing is waar de printkosten op uitkomen? Het is misschien niet gek, dat de kosten per printje wat onvoorspelbaar zijn. Dit komt omdat we steeds minder printen, omdat steeds meer digitaal gaat. Het is alleen wel onnodig. Ik leg je uit waarom.

Al 12 jaar is MKB-IT-Expert dealer van zakelijke Brother-printers. Omdat het in mijn ogen de beste deal is voor zakelijk printen. De printers doen namelijk niet onder voor grote, dure printers en de kosten per afdruk of scan zijn inzichtelijk en laag, zelfs als je elk jaar 10-15% minder print, zoals nu al jaren de tendens is.

Hoe werkt het?

Het concept is simpel. Je schaft bij ons een printer aan en je geeft aan hoeveel prints je per maand hebt. Op basis hiervan krijg je een voorstel voor 3, 4 of 5 jaar dat het beste past bij jouw verbruik. Je afdrukprijs is bij Brother standaard laag. Daarnaast krijg je hiervoor:

  • Gratis Brother-support;
  • Gratis voorrijkosten, mocht dit nodig zijn;
  • Gratis hardware-reparatie;
  • Automatisch een nieuwe toner als deze op is.

Kortom, de fysieke kant van de printer nemen we voor de looptijd van je contract uit handen. Je wordt dus volledig ontzorgd en hebt geen omkijken naar je printer. Je krijgt alleen elk kwartaal achteraf nog een factuur voor je verbruik.

Gratis adviesgesprek

Voordelen zakelijke Brother-printers

Printen op een Brother-printer biedt een paar opvallende voordelen ten opzichte van andere bedrijfsprinters:

CloudPrinting

De Brother-printer biedt cloudprinting. Dit is iets wat andere aanbieders (nog) niet bieden. Het houdt in dat je vanaf thuis ook kunt printen op de zaak. Handig, toch?

Lagere kosten

Printen op een Brother-printer is tot wel 50% goedkoper dan printen op andere bedrijfsprinters. Bovendien weet je vooraf waar je aan toe bent. Hoe fijn is dit?

Praktijkvoorbeeld

Een klant van MKB-IT-Expert scant heel veel, wel meer dan 60.000 pagina’s per jaar. Brother heeft kosteloos de scannerunit vervangen, ook al is dit verbruik veel meer dan gemiddeld. En was het contract hier niet op ingericht. Dit is de service van Brother.

Ervaring

Sinds 2 jaar ontzorgt Brother zakelijke gebruikers op deze manier. En sinds deze optie er is, bied ik het mijn klanten ook aan. Ik sta meer dan 100% achter dit product. Daarbij denk ik graag met je mee hoe je de printer het beste instelt. Een printer is namelijk onderdeel van je bedrijfsproces.

Dus als je scans direct in je e-mail moeten belanden of in een speciale folder dan richt ik dat voor je in. Net als dat je automatisch op het juiste papier print. Geen gedoe meer met het handmatig selecteren van de juiste lade. Ook ‘beveiligd printing’ door een paswoord in te stellen voordat de printer overgaat tot afdrukken, behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt feitelijk een standaard printer die op maat voor je is ingericht.

Gratis adviesgesprek